Om HLR Konsulten

HLR-butiken drivs av HLR Konsulten Sverige AB. Vi erbjuder noga utvalda produkter och utbildningar inom HLR (hjärt- lungräddning), första hjälpen och akutsjukvård. Vi kan hjärtstartare och är en av Sveriges största återförsäljare.

Snabba leveranser och god service

HLR Konsulten finns i Solna och vi erbjuder snabba leveranser av tillbehör till hjärtstartare och övrig första hjälpen- och akututrustning. Under kontorstid kan man alltid kontakta oss för rådgivning kring våra produkter.

Marknadsledande hjärtstartare

De hjärtstartare vi erbjuder är marknadsledande och enligt vår erfarenhet de absolut bästa. Vi samarbetar med leverantörer som erbjuder produkter med dokumenterad kvalitet och vetenskapliga bevis på funktion och klinisk effekt. Vårt sortiment av hjärtstartare är brett och anpassat för olika behov och miljöer.

Utbildning

Vi erbjuder också utbildning i hjärt-lungräddning, första hjälpen och brand. Vi utbildar såväl professionella livräddare som företag och privatpersoner. Våra instruktörer är handplockade utifrån kompetens och alla har erfarenhet från akutsjukvård eller räddningstjänst. Våra utbildningar finns presenterade på hlr-konsulten.se.

Mer om oss

Våra kunder finns såväl inom professionell akutsjukvård och räddningstjänst som inom handel och publika anläggningar, företag inom olika branscher och bland privatpersoner.


Vi arbetar kvalitets- och miljösäkrat och är certifierade enligt ISO 9001 (ledningssystem för kvalitet) och ISO 14001 (miljöledningssystem). Läs gärna mer i vår kvalitets- och miljöpolicy.


Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
BFHS